Η κατάθεση της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα: Από θυμό τού είχα κάνει μήνυση, είχα υπερβάλει

21 Ιουνίου 2024

Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου, πριν απολογηθεί ο Απόστολος Λύτρας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, κατέθεσαν ως μάρτυρες αληθείας η μεγαλύτερη κόρη του γνωστού ποινικολόγου, η πρώην σύζυγός του και ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου.

Η εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό έφερε στο φως της δημοσιότητας όλα όσα κατέθεσαν οι τρεις μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα επεσήμανε πως ο γνωστός ποινικολόγος δεν ήταν βίαιος και απότομος. «Είναι εξαιρετικός πατέρας και άνθρωπος. Είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά του και ηθικά και οικονομικά. Μας στηρίζει όλους. Και με τη νυν σύζυγό του τα παιδιά του έχουν άριστες σχέσεις και μένουν μαζί πολλές φορές. Μεταξύ μας είχαμε κάποτε ένα φραστικό επεισόδιο και από θυμό του είχα κάνει τότε μήνυση για το φραστικό αυτό επεισόδιο, αλλά είχα υπερβάλει. Στο δικαστήριο όμως απαλλάχτηκε γιατί κατέθεσα τα γεγονότα όπως ακριβώς είχαν συμβεί. Ποτέ δεν υπήρξε βιαιότητα από μέρους του ούτε σε εμένα ούτε στα παιδιά του. Θα ήταν άδικο να πω κάτι εναντίον του» κατέθεσε η πρώην σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ανοιχτές Υποθέσεις», η οποία το 2017 είχε μηνύσει τον Απόστολο Λύτρα για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: newsbeast.gr

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο στα Χανιά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ιδανική πρεμιέρα με Μέσι στο Κόπα Αμέρικα για την «αλμπισελέστε»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε επίσης