Συνελήφθη γυναίκα αστυνομικός για εκβίαση συναδέλφου της – Η διαδικτυακή γνωριμία και οι απειλές για να του πάρει λεφτά

28 Ιουνίου 2024

Στο μικροσκόπιο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει η καταγγελία ενός 31χρονου ειδικού φρουρού ότι γυναίκα συνάδελφος του τον εκβίαζε προκειμένου να του αποσπά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί φέρονται να γνωρίστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες διαδικτυακά και να ανέπτυξαν επαφή. Ωστόσο, όταν ο 31χρονος ειδικός φρουρός αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να συνομιλεί μαζί της, αυτή φέρεται να τον απείλησε πως θα προβεί σε καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά αν δεν της δώσει χρήματα.

Όπως είπε στις Εσωτερικές Υποθέσεις ο αστυνομικός, φοβούμενος ότι μια τέτοια καταγγελία θα προκαλέσει ζημιά στην υπηρεσιακή του πορεία, αποφάσισε να της δώσει το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Η γυναίκα συνάδελφος του, όμως, φαίνεται πως έκανε και δεύτερη προσπάθεια να του πάρει εκβιαστικά χρηματικό ποσό, κάτι που έγινε. Την τρίτη φορά που ο 31χρονος ειδικός φρουρός είδε την ανώτερη του βαθμολογικά αστυνομικό να του ζητάει χρήματα, προχώρησε σε καταγγελία στους «Αδιάφθορους», επέδειξε τα σχετικά μηνύματα και ακολούθησε η σύλληψη της.

Πλέον η γυναίκα αστυνομικός είναι αντιμέτωπη με ποινική τιμωρία, αλλά και με πειθαρχικό έλεγχο.

Πηγή: newsbeast.gr

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κόπα Αμέρικα: «Πεντάρα» και «αγκαλιά» με την πρόκριση η Ουρουγουάη – Νίκη του Παναμά επί των ΗΠΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κοντά στον Σισέ η ΑΕΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε επίσης