Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Η περιφέρεια Πελοποννήσου υποδέχεται την πρώτη πτήση από το Παρίσι με την Air France

Την πρώτη πτήση από το Παρίσι ανακοίνωσε ότι θα υποδεχθεί η περιφέρεια Πελοποννήσου. Η πτήση της Air France θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας το Σάββατο (6/7) στις 12:30.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στελέχη της αεροπορικής εταιρείας AIR FRANCE, η διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» και οι φορείς τουρισμού του Νομού, θα υποδεχθούν τους επιβάτες της πρώτης πτήσης από Παρίσι με την αεροπορική εταιρεία Air France, το Σάββατο 6 Ιουλίου και ώρα άφιξης στις 12:30.

Η υποδοχή του πρώτου αεροσκάφους της Air France από Παρίσι, θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, με μία τελετή, παρουσία στελεχών της Περιφέρειας που θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες προσφέροντας τοπικά προϊόντα και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Στο πλαίσιο της πρώτης πτήσης της Air France, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 18:30, επίσκεψη και ξενάγηση των παιδιών του ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Καλαμάτας στον Διεθνή Αερολιμένα, μία δράση η οποία υλοποιείται με πρωτοβουλία της Air France και της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά από 10 και πλέον χρόνια: Πρεμιέρα της γραμμής Νο 6 του Αστικού ΚΤΕΛ που συνδέει το κέντρο της Καλαμάτας με το ΒΙΟ.ΠΑ. και το Πανεπιστήμιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φιλική «τριάρα» για την ΑΕΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τζαμουράνης – Χανδρινός: «Η δημοτική αρχή Καλαμάτας δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δύσκολα ζητήματα – Προτιμά να κάνει ψηφοθηρία με γιορτές και επιχορηγήσεις»

Σφοδρή επίθεση στη δημοτική αρχή Καλαμάτας εξαπολύουν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Τζαμουράνης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος της

ΔΕΥΑΚ: Καθησυχάζει μετά το φαινόμενο «αφρισμού» στο δίκτυο ύδρευσης της Μικρομάνης – «Είναι κατάλληλο» το νερό σημειώνει η Δημοτική Επιχείρηση

Ανακοίνωση, σχετικά με το φαινόμενο του «αφρισμού», που εμφανίστηκε στο δίκτυο ύδρευσης της Μικρομάνης, εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας (ΔΕΥΑΚ).

Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας: «Είναι εξοργιστικό εν μέσω καύσωνα να μένουν ολόκληρα χωριά χωρίς νερό μαζί με τις γειτονιές της Καλαμάτας»

Ανακοίνωση, με αφορμή τα προβλήματα ύδρευσης σε Άρι και Μικρομάνη, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Είναι πραγματικά εξοργιστικό εν

Δείτε επίσης