Δήμος Καλαμάτας: Παρεμβάσεις και εργασίες βελτίωσης στα γήπεδα μπάσκετ και τένις στη Νέδοντος

Σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ και τένις επί της Νέδοντος προχωρά ο Δήμος Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, έγινε αντικατάσταση των λαμπτήρων στους προβολείς των γηπέδων, ενώ θα ενισχυθεί περαιτέρω ο φωτισμός, ενώ ξεκίνησε ο καθαρισμός της αυτοφυούς βλάστησης, καθώς και το κλάδεμα δένδρων περιμετρικά των γηπέδων του μπάσκετ. Θα ακολουθήσει ο καθαρισμός βλάστησης και κλαδέματα και στα γήπεδα του τένις, με τη συνδρομή καλαθοφόρου.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαζαρίδης, θα ακολουθήσουν και παρεμβάσεις συντήρησης του δαπέδου στα γήπεδα του μπάσκετ, όπου υπάρχουν φθορές, καθώς και στις μπασκέτες.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η «συγγνώμη» του κ. Αυγενάκη με 24 ώρες καθυστέρηση και αφού κλήθηκε για εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Βουλής, δεν πείθει

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες με κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις σήμερα και αύριο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τζαμουράνης – Χανδρινός: «Η δημοτική αρχή Καλαμάτας δεν μπορεί να διαχειριστεί τα δύσκολα ζητήματα – Προτιμά να κάνει ψηφοθηρία με γιορτές και επιχορηγήσεις»

Σφοδρή επίθεση στη δημοτική αρχή Καλαμάτας εξαπολύουν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Τζαμουράνης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος της

ΔΕΥΑΚ: Καθησυχάζει μετά το φαινόμενο «αφρισμού» στο δίκτυο ύδρευσης της Μικρομάνης – «Είναι κατάλληλο» το νερό σημειώνει η Δημοτική Επιχείρηση

Ανακοίνωση, σχετικά με το φαινόμενο του «αφρισμού», που εμφανίστηκε στο δίκτυο ύδρευσης της Μικρομάνης, εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας (ΔΕΥΑΚ).

Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας: «Είναι εξοργιστικό εν μέσω καύσωνα να μένουν ολόκληρα χωριά χωρίς νερό μαζί με τις γειτονιές της Καλαμάτας»

Ανακοίνωση, με αφορμή τα προβλήματα ύδρευσης σε Άρι και Μικρομάνη, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Είναι πραγματικά εξοργιστικό εν

Δείτε επίσης