Με εργαζόμενους της «Αυγής» συνομίλησε ο Στ. Κασσελάκης

4 Ιουλίου 2024

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο.

Προσερχόμενος ο κ. Κασσελάκης έσπευσε να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της «Αυγής» που πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης της αναστολής του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσκάλεσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων να συζητήσουν εκτενέστερα αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι «η αναστολή της εκτύπωσης του έντυπου φύλλου του καθημερινού δεν σημαίνει ότι απολύεται κανείς». «Εάν υπάρχουν πόροι να συνεχίσουμε το καθημερινό, μακάρι να το συνεχίσουμε», σχολίασε, προσθέτοντας ότι «για το προσωπικό κομμάτι του κάθε εργαζομένου θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσετε να παραμείνετε και να συνεχίσουμε». «Είμαστε εδώ και είμαι εδώ για να κάνουμε ό,τι μπορούμε, mea culpa αν δεν είχαμε συζήτηση πριν», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης, προσθέτοντας ότι από την πρώτη στιγμή τον απασχολεί το ζήτημα και έχει προσωπική έγνοια, θυμίζοντας την καταβολή του χριστουγεννιάτικου δώρου. Είπε πως σε ό,τι αφορά το καθημερινό φύλλο το ζήτημα είναι κυριολεκτικά το κόστος της εκτύπωσης και ότι δεν είναι θέμα πολιτικής βούλησης της διοίκησης ή του μετόχου. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σε καμία περίπτωση οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να την πληρώσετε για οφειλές του κόμματος προς εσάς». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο ανήλικοι κατηγορούνται ότι παρενοχλούσαν σεξουαλικά 11χρονο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κατέληξε ο 82χρονος που φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον 42χρονο γιο του στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε επίσης