Σύλληψη δύο ανδρών σε παραλία για φωτογράφιση νεαρών κοριτσιών χωρίς τη συναίνεσή τους

4 Ιουλίου 2024

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών με την κατηγορία της φωτογράφισης νεαρών λουομένων κοριτσιών  χωρίς τη συναίνεσή τους προχώρησαν χθες οι αστυνομικές Αρχές Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας και πληροφορίες του ρεπορτάζ κάποιες εκ των λουομένων αντιλαμβανόμενες τη δράση των δύο ανδρών ενημέρωσαν τηλεφωνικά τις αστυνομικές Αρχές.

Άμεσα μετέβησαν στην παραλιακή περιοχή της Αλεξανδρούπολης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας οι οποίοι παρακολουθώντας τη δράση των καταγγελλομένων προσώπων προχώρησαν στη σύλληψή τους. Κατά τον έλεγχο του φωτογραφικού εξοπλισμού που έφεραν διαπιστώθηκε η ύπαρξη του σχετικού με τις καταγγελίες φωτογραφικού υλικού, με αποτέλεσμα οι συλληφθέντες να βαρύνονται με την κατηγορία της παραβίασης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μετά και τις καταγγελίες κάποιων εκ των νεαρών καθώς, όπως φαίνεται, δεν έγινε αντιληπτή η δράση τους από το σύνολο των προσώπων που φωτογράφησαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακόμη δύο μειώσεις επιτοκίων το 2024 θεωρεί «λογικές» ο Γ. Στουρνάρας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: Iσχύει η δέσμευση ο κατώτατος μισθός να φτάσει στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας – Έκτακτη ενίσχυση συνταξιούχων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε επίσης