Η Χαμάς δηλώνει δεσμευμένη στη συμφωνία εκεχειρίας μετά τις κατηγορίες Νετανιάχου

16 Ιανουαρίου 2025

Ο Ιζάτ αλ Ρεσίκ, υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς, τόνισε σήμερα ότι η παλαιστινιακή οργάνωση παραμένει δεσμευμένη στη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη από τους μεσολαβητές.

Νωρίτερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τη Χαμάς ότι υπαναχωρεί από κάποια σημεία της συμφωνίας εκεχειρίας και πρόσθεσε ότι η ισραηλινή κυβέρνηση θα αναβάλει την έγκρισή της.

“Η Χαμάς υπαναχωρεί από σημεία της συμφωνίας που επετεύχθη με τους μεσολαβητές και το Ισραήλ σε μια προσπάθεια να πετύχει υποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Νετανιάχου.

“Το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο δεν θα συνεδριάσει μέχρις ότου οι μεσολαβητές ενημερώσουν το Ισραήλ ότι η Χαμάς έχει δεχθεί όλους τους όρους της συμφωνίας”, πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Καμ Μπακ - Κωμωδία - Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας - Μέγαρο Χορού
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Βουλή η τροπολογία για τα ασφάλιστρα υγείας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ουκρανικός στρατός λέει ότι αιχμαλώτισε 27 Ρώσους στρατιώτες στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ

Δείτε επίσης