Οριστικοποιήθηκε η πώληση του Σπόραρ στην Αλάνιασπορ

11 Φεβρουαρίου 2025

Επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (11/2), λίγες ώρες πριν κλείσει το μεταγραφικό «παράθυρο» στην Τουρκία, η πώληση του Αντράζ Σπόραρ από τον Παναθηναϊκό στην Αλάνιασπορ (9η στην τουρκική Superlig). Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός, έπειτα από 2,5 χρόνια στους «πράσινους» θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για 1,5+1 χρόνο με την Αλάνια.

Ο δε Παναθηναϊκός, θα «αφαιρέσει» από τον προϋπολογσμό του το συμβόλαιο που είχε ο Σπόραρ έως το καλοκαίρι του 2026 -και θα του κόστιζε περίπου 1,9 εκατ. ευρώ με την εφορία- ενώ θα βάλει στα ταμεία του κι ένα ποσό που αναμένεται να φτάσει το 1 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Αντράζ Σπόραρ στην Αλάνιασπορ.

Ο Αντράζ ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2022 και βοήθησε σε μεγάλο βαθμο την ομάδα στους αγώνες μας σε Ελλαδα και Ευρωπη. Με το Τριφύλλι στο στήθος κατέγραψε 89 συμμετοχές ενώ σημείωσε 28 γκολ. Παράλληλα με τους Πράσινους πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2024.

Αντράζ, σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της καριέρας σου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΗ my home gas control
Το Καμ Μπακ - Κωμωδία - Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας - Μέγαρο Χορού
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σουδάν: Ο πόλεμος έχει προκαλέσει τη «χειρότερη ανθρωπιστική κρίση παγκοσμίως»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Στουρνάρας: Σημαντική η συμβολή του θεσμού των μικροπιστώσεων στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης