Τέσσερις συλλήψεις για τον θάνατο του 58χρονου στο Νέο Κόσμο

18 Νοεμβρίου 2025

Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις άνδρες οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στο περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17 Νοεμβρίου) στην οδό Σουλιέ στο Νέο Κόσμο, όπου ένας 58χρονος οδηγός ΙΧ έχασε τη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι τρεις από τους κατηγορούμενους επέβαιναν σε δύο μηχανές και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία λογομάχησαν με τον 58χρονο οδηγό. Στη συνέχεια ένας εκ των κατηγορουμένων, φέρεται να ξυλοκόπησε τον 58χρονο προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Ο 58χρονος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Εκτός από τους τρεις νεαρούς οι αρχές συνέλαβαν και τον πατέρα του ενός καθώς προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα κρύβοντας την μηχανή του γιού του.

Κατά τις ίδιες πηγές οι τρεις νεαροί φέρονται να έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορα αδικήματα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χριστούγεννα στην Καλαμάτα 2025-2026
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Google: Αν σκάσει η φούσκα της Τεχνητής Νοημοσύνης, καμία εταιρεία δεν θα μείνει αλώβητη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας: Σύλληψη 36χρονου που καλλιεργούσε κάνναβη στο σπίτι του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μαρινάκης: Δεν μπορεί να γίνει διάλογος τη στιγμή που λαμβάνουν χώρα σοβαρά επεισόδια, όπως αυτά που είδαμε έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

«Από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει ότι η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ του διαλόγου με τους αγρότες, όπως και με κάθε επαγγελματική ομάδα.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – Συγκρούσεις με δακρυγόνα στον κόμβο του αεροδρομίου «Μακεδονία»

Πάνω από 6.000 τρακτέρ βρίσκονται στους δρόμους, με τους αγρότες να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και τα μπλόκα για έκτη μέρα και οι οποίες αναμένεται να ενισχυθούν τις επόμενες ημέρες.

Διπλωματικές πηγές: «Το ΥΠΕΞ είχε προβεί στις δέουσες ενέργειες για τη λάθος απεικόνιση χάρτη σε εγχειρίδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής»

Το υπουργείο Εξωτερικών είχε διαπιστώσει εγκαίρως ότι στην τελευταία έκδοση του ετήσιου ενημερωτικού εγχειριδίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ανακαλύπτοντας την Ευρώπη» τα νησιά

Δείτε επίσης