ΝΔ: Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως και οι βαρύτατες ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα διερευνηθούν σε βάθος, όσο και να το αποφεύγουν τα στελέχη της

19 Νοεμβρίου 2025

Επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία εξ αιτίας των όσων συνέβησαν στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου προσήλθε ως μάρτυρας ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Τζεδάκης.

   Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

   «Με έκπληξη γινόμαστε μάρτυρες του υποκριτικού παραληρήματος του ΠΑΣΟΚ και των ανοίκειων χαρακτηρισμών που απευθύνει σε βάρος του εισηγητή μας στην Εξεταστική Επιτροπή, Μακάριου Λαζαρίδη.

   Η άθλια μεθοδολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνοδεύεται και από απίστευτα ψέματα, με κορυφαίο όλων ότι ο εισηγητής μας επιτέθηκε σωματικά στον μάρτυρα κ. Τζεδάκη. Κάτι, άλλωστε, που διέψευσε και ο ίδιος.

   Και όλα αυτά, λίγο μετά την κυνική και προκλητική στάση του μάρτυρα, στενού συνεργάτη και φίλου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έβλεπε τα ζώα της Κρήτης να αυξάνονται ραγδαία και, παρά την αρμοδιότητά του, το απέκρυπτε.

   Οι πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του εισηγητή μας, τον στοχοποιούν χωρίς αποδείξεις και προφανώς θέλουν να αποπροσανατολίσουν από την υπόθεση.

   Η προστασία απέναντι σε ύβρεις και συκοφαντίες δεν συνιστά ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.

   Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως και οι βαρύτατες ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα διερευνηθούν σε βάθος.

   Όσο και να το αποφεύγουν τα στελέχη της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΗ my home gas control
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόταση «σοκ» για την ελεγχόμενη στάθμευση στον δήμο Καλαμάτας: Αύξηση των εσόδων κατά 800% και στο …βάθος παραχωρησιούχος!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Πιερρακάκης: Η εξαγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών από τη Euronext αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων δεκαετιών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δευτεροβάθμια δίκη για τη Novartis: «Κοινοί συκοφάντες που έδρασαν με το αζημίωτο οι πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Λάβρος κατά των δύο κατηγορουμένων, πρώην προστατευόμενων μαρτύρων, στην υπόθεση της Novartis αλλά και κατά προσώπων «που εφάρμοσαν το δόγμα θα μείνουμε

Δείτε επίσης