Aίρονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που ίσχυαν λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στο ύψος του Α/Κ Αρχαίας Νεμέας (χ/θ 108,3) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου και σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, ανακοινώνεται ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή εκ νέου προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας ως ακολούθως:
- Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από τη χ/θ 108,4 έως τη χ/θ 107,8 θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
- Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλαμάτα, από τη χ/θ 106,9 έως τη χ/θ 108,1 θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
- Οι κλάδοι εισόδου και εξόδου του Α/Κ Αρχαίας Νεμέας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου θα παραμείνουν κλειστοί, πλην του κλάδου εισόδου του Α/Κ Αρχαίας Νεμέας του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
Οι ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή από την 15.1.2026 και ώρα 17:30 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.