Καρβέλας για το δημοτικό σχολείο Χανδρινού: «Ευχαριστώ τον Αντώνη Σαμαρά που για μια ακόμα φορά συμβάλει θετικά στην ολοκλήρωση των αιτημάτων του Δήμου μας»

Τη σύμβαση του έργου που αφορά παρεμβάσεις στο δημοτικό σχολείο Χανδρινού, προϋπολογισμού 367.000 ευρώ, υπέγραψε την Τετάρτη (15/11) ο Διευθύνων Σύμβουλος των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ και η ανάδοχος εταιρεία.

Στο πλαίσιο του έργου θα γίνει αντικατάσταση της στέγης του σχολείου, εσωτερικές αναδιαρρυθμίσεις, αλλά και επέκταση του ισογείου.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε παρουσία του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, ο οποίος δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τον συντοπίτη μας Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Θανάση Γιάνναρη, τον Πρόεδρο του ΔΣ των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» κ. Κατσίπο Τιμολέοντα, για την επίλυση των αιτημάτων του Δήμου μας σε σχέση με τις Σχολικές Υποδομές.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον συνδημότη μας,  π. Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά που για μια ακόμα φορά συμβάλει θετικά στην ολοκλήρωση με επιτυχία των αιτημάτων του Δήμου μας.

Προτεραιότητα μας είναι η νέα γενιά του τόπου μας και προς την κατεύθυνση αυτή στηρίζουμε έμπρακτα όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλου – Νέστορος, βελτιώνοντας τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας».

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Κάλεσμα στην εκδήλωση μνήμης για την εξέγερση του Πολυτεχνείου στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: «Απαράδεκτη η απαξίωση και η αδιαφορία προς τους μαθητές και τις μαθήτριες με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Όχι» Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων – Αν και εφόσον δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες θα τεθεί θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα

Αρνητικά απάντησε η Δημοτική Αρχή στο ερώτημα του προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, σχετικά με την εξέταση της δυνατότητας προσωρινής πεζοδρόμησης

Δείτε επίσης