Στις ΗΠΑ ο Βέλντε, στην Ισπανία ο Μπετανκόρ

6 Αυγούστου 2025

Χωρίς τους Κρίστοφερ Βέλντε και Χεφτέ Μπετανκόρ, θα συνεχισθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού, που διεξάγεται επί ολλανδικού εδάφους.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ταξίδεψε με προορισμό το Πόρτλαντ για να συνεχίσει την καριέρα του στους Τίμπερς. Οι νταμπλούχοι αναμένεται να εισπράξουν περίπου 4,3 εκ. ευρώ, ενώ στην συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων.

Παράλληλα, ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Πανσερραϊκό και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κλείσει την μεταγραφή του ως δανεικός στην Αλμπαθέτε, που συμμετέχει στην LaLiga 2.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΗ my home gas control
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία – 2 νεκροί στη Ζαπορίζια, ζημιές σε αγωγό αερίου στην Οδησσό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκτελέσθηκε στο Ιράν άνδρας που είχε καταδικασθεί για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θεσσαλικό μπλόκο στην ΑΕΚ

Το σαββατοκύριακο δεν εξελίχθηκε καθόλου για τους δύο «Δικέφαλους» της Σούπερ Λίγκας, πρωτοπόρων μαζί με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Μετά τον ΠΑΟΚ

Δείτε επίσης