Έρευνες στην Καλαμάτα για τη 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κόνγκ με κοκαΐνη

25 Νοεμβρίου 2017

Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών έχει μπει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η 19χρονη, η οποία συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ, διέμεινε στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ΕΛΑΣ αναζητά τον πραγματικό λόγο που βρέθηκε η 19χρονη στην Καλαμάτα και το αν η προσωρινή παραμονή της στην πόλη έχει σχέση με τη μεταφορά ναρκωτικών στο Χόνγκ Κόνγκ.

Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” η 19χρονη φέρεται να έκανε “delivery” για λογαριασμό διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα διερευνάται η επαφή της 19χρονης με ένα “τρίτο πρόσωπο”, το οποίο φέρεται να την ενέπλεξε σε αυτή την υπόθεση, καθώς η ίδια δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις ελληνικές αρχές.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Καλαμπάκα υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητο (φωτο & video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Αλ Σίσι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Aστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία: 12 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/4) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε 3 δήμους της Μεσσηνίας: 19 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας στους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/4).

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου – 12 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν

Δείτε επίσης