Καλαμάτα: Ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε επιδεικτικά την πλάτη του στον Παναγιώτη Νίκα

23 Μαρτίου 2021

Ούτε κουβέντα δεν αντάλλαξε ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Καλαμάτας, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει γυρίσει την πλάτη στον πρώην δήμαρχο Καλαμάτας.

Όσοι παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 ετών από τη απελευθέρωση της Καλαμάτας, έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της επιβεβαίωσης των πληροφοριών, που θέλουν τις σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Παναγιώτη Νίκα να είναι στο ναδίρ.

Οι δύο άντρες δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα, καθώς ο κ. Σαμαράς, ούτε χάριν τυπικότητας, δεν επέτρεψε στον κ. Νίκα να τον προσεγγίσει, δείχνοντας και δημόσια ότι δεν έχει και δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου.  

Χαρακτηριστικό της …απόστασης που χωρίζει τους δύο πολιτικούς είναι το γεγονός ότι κατά την είσοδό του κ. Νίκα στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο κ. Περιφερειάρχης χαιρέτησε τους πάντες, αλλά όταν επιχείρησε να χαιρετήσει τον πρώην Πρωθυπουργό, ο κ. Σαμαράς αδιαφόρησε, αφού ήταν …απασχολημένος με το κινητό του!

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απουσία Χαρίτση από τα 200 χρόνια της απελευθέρωσης της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στήθηκαν τα πρώτα εργοτάξια στο ΣΔΙΤ απορριμμάτων Πελοποννήσου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Δείτε επίσης