Περιφέρεια Πελοποννήσου: Νέα δομή για rapid test στην Καλαμάτα προκειμένου να αποφευχθούν οι ουρές

Μια επιπλέον δομή για τη διενέργεια rapid test αναμένεται να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες στην Καλαμάτα, προκειμένου να αποφευχθούν οι ουρές που έχουν παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η λειτουργία της νέας δομής ανακοινώθηκε από την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό ο χώρος που θα λειτουργήσει κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι νέα δομή θα λειτουργήσει και στην Τρίπολη.

Η ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου:

Δύο επιπλέον δομές για τη διενέργεια rapid test, μία στην Τρίπολη και μία στην Καλαμάτα, θα συστήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σημείωσε ότι στόχος των επιπλέον αυτών δομών, που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα -ενδεχομένως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα-, είναι να περιοριστεί η ταλαιπωρία που υφίσταται τον τελευταίο καιρό ο πληθυσμός των δύο πιο πάνω πόλεων αναμένοντας επί αρκετή ώρα σε πολυάνθρωπες “ουρές” για να εξεταστεί.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Τρίτη οι αποφάσεις για τα σχολεία – Ανακοινώσεις από Πλεύρη και Κεραμέως

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκας: Ο μεγαλύτερος εργοδότης στην Πελοπόννησο η Περιφέρεια – 143.000.000 ευρώ για αποπληρωμές το 2021

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Όχι» Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων – Αν και εφόσον δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες θα τεθεί θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα

Αρνητικά απάντησε η Δημοτική Αρχή στο ερώτημα του προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, σχετικά με την εξέταση της δυνατότητας προσωρινής πεζοδρόμησης

Δείτε επίσης