Μάκης Βορίδης σε στελέχη της ΝΔ από την Πελοπόννησο: «Να περπατήσουμε μαζί όλη την Περιφέρεια – Να πάμε παντού»

10 Μαΐου 2024

Επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου των ευρωεκλογών στην Πελοπόννησο για τη Νέα Δημοκρατία με ομιλία του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, στην Τρίπολη.

Τη συστράτευση όλων των στελεχών της, προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να είναι ο νικητής στις ερχόμενες ευρωεκλογές, ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη συνέλευση στελεχών της Πελοποννήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Τρίπολη.

Ο κ. Βορίδης, αναφερόμενος στα οργανωτικά ζητήματα που σχετίζονται με τους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου, τόνισε ότι στόχος του δεν είναι η συμμετοχή σε κομματικές εκδηλώσεις στις πρωτεύουσες των νομών, αλλά να «περπατήσει» ολόκληρη την Περιφέρεια.

«Να την περπατήσουμε όλη την Περιφέρεια μαζί, να πάμε παντού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, επιχειρώντας να συσπειρώσει τον κομματικό μηχανισμό της Πελοποννήσου.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άστατος ο καιρός στην Καλαμάτα το Σάββατο: Βροχές το δεύτερο μισό της ημέρας – Πτώση της θερμοκρασίας [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαμάς: Η απόρριψη από την ισραηλινή πλευρά της πρότασης εκεχειρίας στη Γάζα «επαναφέρει τις διαπραγματεύσεις πίσω στην αρχή»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Δείτε επίσης