Tο σπίτι της Μαρίας Κάλλας γίνεται Ακαδημία

19 Απριλίου 2024

Με την τεχνολογία 3D, θα παρουσιαστούν οι μελέτες ανακατασκευής του κτιρίου της οδού Πατησίων 61, όπου έζησε η Μαρία Κάλλας από το 1937 έως το 1945, την Τετάρτη, 24 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο St. George Lycabettus.

Η παρουσίαση, θα γίνει σε συνεργασία, με την ομάδα των αρχιτεκτόνων που εκπόνησαν τις μελέτες για την ανακατασκευή του κτιρίου καθώς και την ομάδα των αναδόχων που ανέλαβαν τις εργασίες αυτές, ώστε να στεγαστεί σε αυτό η Ακαδημία που φέρει το όνομά της.

Η πρόεδρος κ. Βάσω Παπαντωνίου και τα μέλη του Δ.Σ. της «Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Maria Callas», θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα μιλήσουν για τον σχεδιασμό του εμβληματικού κτιρίου που θα γίνει Ακαδημία.

Στην παρουσίαση θα παραστεί και ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Κασσελάκης: Αυτός είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναθηναϊκός: «Καθάρισε» στο φινάλε το Περιστέρι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λ. Μενδώνη: Στηρίζουμε έμπρακτα το ελληνικό τραγούδι, τους Έλληνες συνθέτες και θωρακίζουμε την προστασία της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς

«Για πρώτη φορά περιλαμβάνονται ρυθμίσεις ιδιαίτερα σημαντικές για την προστασία της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, την ελληνική μουσική και το ελληνόφωνο τραγούδι» τόνισε

Δείτε επίσης