Ολοκληρώνεται το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού «στης ελιάς το δάκρυ»

1 Απριλίου 2024

Με επιτυχία εξελίχθηκε επί τριήμερο, στο Studio του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού «στης ελιάς το δάκρυ».

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ κάλυψε όλες τις ηλικιακές ομάδες των θεατών με παραστάσεις  που τις απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι. Στόχος του Φεστιβάλ είναι η συνέχιση διάδοσης του λαϊκού παραμυθιού. Είναι η άυλη πολιτιστική κληρονομιά δια μέσου των αφηγηματικών ιστοριών που κρατά ζωντανή τη μνήμη.

Το 5ο Φεστιβάλ Αφήγησης Παραμυθιού ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (1/4) και ώρα 20:00, όπου το «χρυσό κλειδί» θα ξεκλειδώσει ένα σεντούκι γεμάτο παραμύθια! Γιατί όπου υπάρχει κλειδαριά υπάρχει σίγουρα κοντά και κάποιο ταιριαστό κλειδί. Ένα κλειδί που ξεκλειδώνει μυστικά και η Γεωργία Γκότση, η Χριστίνα Δίμιζα και η Λίλλυ Τριαντάρη ξέρουν που είναι το κλειδί μα και που είναι η κλειδαριά αλλά και τι κρύβει το σεντούκι! Μια αφήγηση για ενήλικο κοινό και εφήβους από 12 χρονών και πάνω. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζεται το 12ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας: Οι ελλείψεις σε προσωπικό και η εντατικοποίηση της εργασίας διαμορφώνουν μια επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία του λαού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε επίσης