ΠΑΟΚ: Αμφίβολος με Ολυμπιακό ο Ντεσπόντοφ

10 Μαΐου 2024

Με αμφίβολη τη συμμετοχή του Κίριλ Ντεσπόντοφ ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Κυριακή (12/5, 20:00), στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ. 

Ο 27χρονος Βούλγαρος πλάγιος μέσος κινείται με θεραπεία, για ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στη μέση, με συνέπεια να μην είναι βέβαιο πως θα καταστεί εφικτό να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το μεθαυριανό, ύψιστης σημασίας, σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση της πρωτιάς στη φετινή σεζόν, ματς.

Η σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου», η οποία διεξήχθη υπό έντονη βροχή, στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, περιελάμβανε «Δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στις τοποθετήσεις, την ανάπτυξη και τις μεταβάσεις», όπως ανέφεραν, χαρακτηριστικά, οι «ασπρόμαυροι».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο, με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα (17:30) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαμάς: Η απόρριψη από την ισραηλινή πλευρά της πρότασης εκεχειρίας στη Γάζα «επαναφέρει τις διαπραγματεύσεις πίσω στην αρχή»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στα 12,3 δισ. ευρώ οι ελληνικές εξαγωγές στο α’ τρίμηνο του 2024 μειωμένες κατά 11%

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης