Βολές από παντού στον Αντώνη Σαμαρά για τα αντιπλημμυρικά

22 Σεπτεμβρίου 2016

Και νέο “άδειασμα” του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά για την αντιπλημμυρική προστασία της Μεσσηνίας. Στο …χορό μπήκε, πριν το δήμαρχο Καλαμάτας και τη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “Μεσόγειος”,  και ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου υποδομών, με παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Best”, άφησε σαφέστατες αιχμές για τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων Σαμαρά στο ζήτημα των αντιπλημμυρικών έργων.

Για “πληγές του παρελθόντος” που καλείται να καλύψει η κυβέρνηση στο ζήτημα των αντιπλημμυρικών έργων έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες, σε παρέμβασή του στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Best”. O κ. Δέδες σημείωσε ότι “επί δεκαετίες υπήρξε αδιαφορία” και ότι οι τωρινές κυβερνητικές πολιτικές “ήρθαν να καλύψουν ελλείμματα πολλών ετών, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και στην Πελοπόννησο”. Οι αναφορές του κ. Δέδε, προφανώς, είχαν στόχο την κυβέρνηση Σαμαρά και τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν στον τομέα των αντιπλημμυρικών έργων.

Ο κ. Δέδες εκπροσωπώντας την κυβέρνηση δεσμεύθηκε ότι θα “κρατηθούν χρήματα” για τα απαραίτητα έργα της Μεσσηνίας και της Καλαμάτας, επιβεβαιώνοντας την βούληση της κυβέρνησης να δώσει πραγματικά και όχι εικονικά χρήματα για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων. Σημειώνεται ότι το χθεσινό “χτύπημα” Δέδε προς τον κ. Σαμαρά προηγήθηκε της συνέντευξης Νίκα στον τηλεοπτικό σταθμό “Μεσόγειος”, όπου ο δήμαρχος Καλαμάτας εξαπέλυσε, και αυτός, σφοδρή επίθεση κατά του κ. Σαμαρά.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νίκας αποκάλυψε την κοροϊδία Σαμαρά για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ έγινε αισθητός σε Μεσσηνία και Λακωνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης