Σοκ! Νεκρή η 26χρονη Κ. Χαραμαρά από την Πύλο στο τροχαίο της Κύμης

22 Ιουλίου 2017

Σοκ έχει προκληθεί στην κοινωνία της Πύλου στο άκουσμα του θανάτου της 26χρονης Κατερίνας Χαραμαρά νωρίς το πρωί στην Κύμη. Η άτυχη 26χρονη κατάγεται από τον Πήδασο και είχε μεγαλώσει στην Πύλο, ενώ είναι κόρη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πύλου – Νέστορος, Θ. Χαραμαρά.

Σοκ στην Πύλο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της 26χρονης Κατερίνας Χαραμαρά. Η άτυχη κοπέλα ήταν επιβάτης του τζιπ, το οποίο εξετράπη της πορείας του σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 άτομα και να τραυματιστούν σοβαρά ακόμα 2. 

Η άτυχη 26χρονη είναι κόρη του Θ. Χαραμαρά, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Πύλου – Νέστορος και έχει μεγαλώσει στην Πύλο. Τα τελευταία χρόνια κατοικούσε στην Κύμη, τόπο καταγωγής του αρραβωνιαστικού της.

11737973_10205740218278916_6884520066504310779_n

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

Σήμερα (22-07-2017) πρωινές ώρες, στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, περιοχή «Μεγάλος Βράχος», Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη μία 26χρονη ημεδαπή και τρεις άνδρες ηλικίας 30, 31 & 38 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η 26χρονη, ο 30χρονος και ο38χρονος, ενώ οι δύο 31χρονοι (οδηγός & συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Φωτογραφία από το τροχαίο:

Screenshot_1(500)

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Μεσσηνία για διακοπές η Ευρυδίκη Βαλαβάνη του Survivor (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Κτήνη βασάνισαν και άφησαν σκυλί να ψυχορραγεί στο δρόμο (σκληρές εικόνες)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης