Στη Μεσσηνία θα βρεθεί την Τετάρτη ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης

19 Σεπτεμβρίου 2017

Τη Μεσσηνία επισκέπτεται την Τετάρτη ο υποψήφιος για την ηγεσία της νέας παράταξης του «Κέντρου», δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Ο κ. Καμίνης είναι ο δεύτερος υποψήφιος που επισκέπτεται το Νομό, καθώς προηγήθηκε την Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Το πρόγραμμα

Ο κ.Καμίνης θα ξεκινήσει την περιοδεία του από την Κυπαρισσία, όπου στις 10.30 π.μ. θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, καθώς και με φορείς και πολιτικούς φίλους στο χώρο του Δημαρχείου της πόλης.
Στις 11.45 π.μ., έχει προγραμματίσει συνάντηση με φορείς και φίλους της υποψηφιότητάς του στα Φιλιατρά, όπου θα θα επισκεφθεί επίσης και το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών. Στις 2 το μεσημέρι θα γευματίσει με φίλους στον Μάραθο και στις 5 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη, στο Δημαρχείο της πόλης. Θα ακολουθήσει στις 6.15 μ.μ. επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας και στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Καλαμάτας. Εκεί, στις 7.30 μ.μ., ο Γιώργος Καμίνης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η περιοδεία του θα κλείσει με την κεντρική πολιτική ομιλία του, στις 8.15 μ.μ., στο ξενοδοχείο «RΕΧ» στην Καλαμάτα.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκος Πατσαρίνος: Ας μείνουν μακριά από τη μεταφορά των μαθητών τα φαινόμενα “Τατουλιστάν”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Έξωση” των παραγωγών που έχουν έδρα εκτός Καλαμάτας από την Κεντρική Αγορά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης