Μητροπολίτης Θεόκλητος: “Ευχαριστώ όλους του Μεσσήνιους για τη στήριξη και την αγάπη τους”

10 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση σχετικά με την εκλογή του σε Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων εξέδωσε ο πρώην Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Μεσσηνίας, Θεόκλητος. Ο κ. Θεόκλητος στην ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και τον Μητροπολίτη Σπάρτης, αλλά και τους Μεσσήνιους για την στήριξή τους.

Σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων: “Δοξάζω τον Πανάγαθο Θεό και την Παναγία την Βουλκανιώτισσα, που με αξίωσαν να λάβω την Αρχιερωσύνη και να αναδειχθώ Μητροπολίτης της ιστορικής Ιεράς Μητροπόλεως της Θεσσαλικής γης των Σταγών και Μετεώρων.

Ευγνωμοσύνη βαθεία και άπειρες ευχαριστίες οφείλω προς τους Σεβ. Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο, για τίς προσπάθειες που κατέβαλαν, για την τεράστια στήριξή τους στον αγώνα μου και για την αγάπη τους, καθώς επίσης και προς τους Αγίους Αρχιερείς, οι οποίοι συγκροτούν το Σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλλαδος, που με την τιμία ψήφο τους με εμπιστεύθηκαν και με ανέδειξαν Μητροπολίτη, τους οποίους και ευχαριστώ ολόψυχα. Ταπεινά εύχομαι Κύριος ο Θεός να τους χαρίζει υγεία και μακροημέρευση.

Ευχαριστώ ομοίως και όλους τους Μεσσηνίους γιά την αγάπη που βίωσα και την ηθική συμπαράσταση που μου έδειξαν, κατά την υποψηφιότητά μου ως Μητροπολίτου και εύχομαι εκ καρδίας ο Θεός να τους το ανταποδίδει χαρίζοντάς τους πλούσια τα ελέη Του και τα αγαθά του”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΔΙΤ για την αξιοποίηση και την αναβάθμιση του αεροδρομίου προτείνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Ναι” στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τη βουλευτή Μεσσηνίας Π. Κοζομπόλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Δείτε επίσης