Ξέφυγε ο Πάγκαλος στην Καλαμάτα: Φοβάται πραξικόπημα Τσίπρα και εμφύλιο!

3 Δεκεμβρίου 2017

messiniapress-ksigoros

Μέχρι και πραξικόπημα φοβάται ο Θ. Πάγκαλος ότι μπορεί να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό είπε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου του στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα, απαντώντας στον …φόβο παριστάμενης στην εκδήλωση για το αν “είναι σίγουρο ότι ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές” ο κ. Πάγκαλος ανέφερε: “Αν δεν κάνει θα είναι πραξικόπημα. Τους έχω ικανούς για όλα. Φαντάζομαι, όμως, ότι ο λαός δεν θα το επιτρέψει”.

Οι …φόβοι του κ. Πάγκαλου δεν σταμάτησαν στο πραξικόπημα. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σημείωσε σε άλλο σημείο ότι η Χώρα είναι στα πρόθυρα του εμφυλίου πολέμου! “Πρέπει να ξηλωθούν αμέσως αυτοί” είπε ο κ. Πάγκαλος, προφανώς για να γλιτώσει η Χώρα όλα αυτά τα τρομερά δεινά που έρχονται.

Άναυδοι οι πρώην σύντροφοι

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη του ΠΑΣΟΚ από τη Μεσσηνία, ενώ τον συντονισμό της είχε αναλάβει ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε., Αντώνης Γιαννακόπουλος. Ο κ. Πάγκαλος, παρότι το ακροατήριο ήταν “πράσινο” κυρίως, άφησε άναυδους τους πρώην συντρόφους του όταν τους προέτρεψε να ψηφίσουν Μητσοτάκη. Μάλιστα, ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τόλμησε να αντιτείνει στον κ. Πάγκαλο ότι τον απογοήτευσε για να εισπράξει την αφοπλιστική απάντηση “μου είναι αδιάφορο αυτό”.

Ο Σόιμπλε, η Γεννηματά και ο Παπανδρέου

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι ο Σόιμπλε είναι ένας σοβαρός πολιτικός, χαρακτήρισε βλακώδες το “λεφτά υπάρχουν” που είπε ο Παπανδρέου ενώ επιτέθηκε και στην Φ. Γεννηματά. “Δεν θέλω να πω ποια είναι η Φώφη, ποιο είναι το επάγγελμά της και ποια η προσωπικότητά της” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος. 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αποθέωση Λαζόπουλου στην Καλαμάτα και συνάντηση με παλιούς συνεργάτες (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο Κολωνάκι την έψαχναν, στη Βάρκιζα τη… βρήκαν: 135 κιλά κοκαΐνης σε πολυτελές διαμέρισμα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης