Κίνημα Αλλαγής: Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας

16 Μαΐου 2018

Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιήθηκε χθες σε ξενοδοχείο της Μεσσήνης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε ομόφωνα χρέη γραμματέα να αναλάβει ο Δημήτρης Ανδριανόπουλος. Επίσης αποφασίστηκε αναπληρωτής γραμματέας να αναλάβει ο Αντώνης Τσώνης και εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας να αναλάβει ο Γιάννης Λαμπίρης.

Σε σχετική ανακοίνωση της νέας Νομαρχιακής σημειώνεται: “Σήμερα Τρίτη 15 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση και η πρώτη συνεδρίαση της νέας νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία με την παρουσία των μελών της κεντρικής πολιτικής επιτροπής Τάσου Αποστολόπουλου, Τάκη Παπαδόπουλου και Μενέλαου Γερονικολού. Το όργανο εξέλεξε ομόφωνα κατά τη συνεδρίασή του Γραμματέα της Ν.Ε τον Δημήτρη Ανδριανόπουλο με αναπληρωτή του τον Αντώνη Τσώνη. Εκπρόσωπος τύπου επικοινωνίας και ΜΜΕ εξελέγη επίσης ομόφωνα ο Γιάννης Λαμπίρης, ενώ έγινε η κατανομή των αρμοδιοτήτων και τέθηκε επί τάπητος ο προσεχής πολιτικός σχεδιασμός”. Στην πρώτη συνεδρίαση της Ν.Ε. Μεσσηνίας παρευρέθηκαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής που κατάγονται από τη Μεσσηνία Τάσος Αποστολόπουλος, Μενέλαος Γερονικολός και Τάκης Παπαδόπουλος. 

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Ανδριανόπουλος: 

Διαβάστε και αυτό: Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία – Όλα τα ονόματα

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μια Μεσσήνια δικαστής αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΝΔ Μεσσηνίας: Η νίκη έχει πολλούς πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης