Επεισοδιακή ληστεία από 3 γυναίκες σε κατάστημα της Καλαμάτας

17 Ιουνίου 2018

Τρεις γυναίκες εισέβαλαν σε κατάστημα της Καλαμάτας το Σάββατο το απόγευμα και αφαίρεσαν είδη ένδυσης. Επιτέθηκαν στους υπαλλήλους και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Στη σύλληψη τριών γυναικών προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας χθες στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται: “Συνελήφθησαν, χθες (16.6.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 20, 23 και 26 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες (16.6.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, οι ανωτέρω, εισήλθαν σε κατάστημα και αφού αφαίρεσαν από τις προθήκες διάφορα είδη ένδυσης, στην συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος υπαλλήλων του καταστήματος επιχείρησαν να διαφύγουν και να διατηρήσουν τα αφαιρεθέντα εμπορεύματα.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τις ανωτέρω, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη ένδυσης, τα οποία στην συνέχεια αποδόθηκαν σε υπάλληλο του καταστήματος.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επαφές με διεθνείς επενδυτές και funds θα έχει στις ΗΠΑ ο Αλέξης Χαρίτσης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον ανακριτή ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών Μεσσηνίας που κατηγορείται για “λάδωμα”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης