Δήμος Καλαμάτας: Συντροφική στήριξη από τον Μ. Μάκαρη στον Ν. Πατσαρίνο

Ανακοίνωση σχετικά με την επαγγελματική εξέλιξη του υπαλλήλου του δήμου Καλαμάτας και επικεφαλής της παράταξης που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια, Νίκου Πατσαρίνου, εξέδωσε η δημοτική παράταξη του κυβερνώντος κόμματος στο δήμο Καλαμάτας.

Διάβασε και αυτό: Απάντηση Πατσαρίνου στο δήμαρχο Καλαμάτας: Δεν έχω πάρει 221 αλλά 116 μέρες άδεια

Στην ανακοίνωση σημειώνεται: ‘Η δημοτική παράταξη «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες» διαχρονικά είναι υπέρ ενός μοντέλου δημοκρατικής διοίκησης το οποίο θα αξιοποιεί και θα αναδεικνύει τα στελέχη του δήμου έτσι ώστε να έχουμε το μέγιστο θετικό όφελος για την πόλη επιδιώκοντας τις μέγιστες δυνατές συναινέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Τα τελευταία χρόνια η πόλη μας δυστυχώς βιώνει την αυταρχικότητα της δημοτικής αρχής που προτάσσει το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Κάτι τέτοιο το έχουμε διαπιστώσει επανειλημμένα σε όλα μεγάλα θέματα της πόλης μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Ίδια ακριβώς στάση τηρεί και στην διοίκηση του δήμου. Με αλλεπάλληλες αλλαγές προϊσταμένων, εκδικητικές μετακινήσεις, ανάθεση αλλότριων καθηκόντων και διαρκή προβλήματα στις σχέσεις των υπαλλήλων του δήμου με τη δημοτική αρχή.

Η άδικη κατά την άποψή μας καθαίρεση -από προϊστάμενο- του υπαλλήλου του δήμου κ. Νίκου Πατσαρίνου, ήταν ένα ακόμα δείγμα αυταρχικότητας απέναντι σε ένα στέλεχος του δήμου και εκλεγμένο αιρετό, που αποδεδειγμένα προσφέρει εδώ και χρόνια στις τοπικές κοινωνίες.

Ως δημοτική παράταξη θεωρούμε επιβεβλημένη την ανάκληση της άδικης απόφασης που αφορά το εν λόγω στέλεχος του δήμου.

Καλούμε τη δημοτική αρχή και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νίκα σε σύνεση και σε εποικοδομητική συνεργασία με τους εργαζόμενους του δήμου Καλαμάτας καθώς και σε αποφυγή βιαστικών και εν θερμώ αποφάσεων, που περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Μίσος των ακροδεξιών για τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ευαισθησία για την υπαλληλική εξέλιξη του κ. Πατσαρίνου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη – Για «σπουδαία νέα» κάνει λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, ολοκληρώθηκε η καταχώριση στο Κτηματολόγιο

«Ναι» του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στην ίδρυση ιδιωτικής Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας – «Όχι» από την παράταξη του ΚΚΕ

Με τις θετικές ψήφους της συμπολίτευσης και της μείζονος μειοψηφίας το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ενέκρινε το σχέδιο, αναφορικά με την ίδρυση ιδιωτικής

Δείτε επίσης