Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Πράσινο» για τα νέα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής – Η εικόνα στη Μεσσηνία

Σε καταγραφή των ενδιαφερόμενων για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής θα προχωρήσουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές ανά τη Χώρα. Προθεσμία έως το τέλος Ιουλίου για τη συγκρότηση των σχετικών λιστών. Οι ενδιαφερόμενοι στη Μεσσηνία και το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της Γεννηματά στο Νομό.

Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από την αρμόδια Επιτροπή, τις επόμενες μέρες θα σταλεί το σχετικό διαδικαστικό πλαίσιο σε όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές, προκειμένου αυτές με τη σειρά τους να προχωρήσουν στην καταγραφή των ενδιαφερόμενων. Μάλιστα, όπως τονίζουν στελέχη της Επιτροπής για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, η διαδικασία κατάρτισης των λιστών θα είναι «εξπρές», καθώς αναμένεται να τεθεί ως καταληκτική ημερομηνία το τέλος του Ιουλίου. Οι διαδικασίες, σημειώνουν τα ίδια στελέχη, θα είναι «σφιχτές», δεδομένου ότι στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι οι υποψήφιοι βουλευτές να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κοινωνία.

Η εικόνα στη Μεσσηνία

Η πιο πάνω διαδικασία αναμένεται να ακολουθηθεί και στη Μεσσηνία. Μάλιστα, στο Νομό το ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής είναι ιδιαίτερα αυξημένο, καθώς το προηγούμενο διάστημα αρκετά πρόσωπα έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα. Χαρακτηριστικό, δε, είναι το γεγονός ότι ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας έχουν δείξει νέα πρόσωπα, τα οποία είναι άφθαρτα και ικανά να σηκώσουν το βάρος της ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης.

Η υποψηφιότητα Γεννηματά στη Μεσσηνία

Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, ωστόσο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για έναν ακόμα λόγο. Με τη συγκρότησή του θα διαφανεί αν και κατά πόσο έχουν βάση οι πληροφορίες που θέλουν την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, να είναι υποψήφια και στο νομό Μεσσηνίας. Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί θέμα συζήτησης στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, ωστόσο, οριστικές αποφάσεις δεν φαίνεται ότι έχουν ληφθεί ακόμα.

Διάβασε και αυτό: Στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ