“Πράσινο” για τα νέα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής – Η εικόνα στη Μεσσηνία

11 Ιουλίου 2018

Σε καταγραφή των ενδιαφερόμενων για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής θα προχωρήσουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές ανά τη Χώρα. Προθεσμία έως το τέλος Ιουλίου για τη συγκρότηση των σχετικών λιστών. Οι ενδιαφερόμενοι στη Μεσσηνία και το ενδεχόμενο υποψηφιότητας της Γεννηματά στο Νομό.

Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από την αρμόδια Επιτροπή, τις επόμενες μέρες θα σταλεί το σχετικό διαδικαστικό πλαίσιο σε όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές, προκειμένου αυτές με τη σειρά τους να προχωρήσουν στην καταγραφή των ενδιαφερόμενων. Μάλιστα, όπως τονίζουν στελέχη της Επιτροπής για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, η διαδικασία κατάρτισης των λιστών θα είναι “εξπρές”, καθώς αναμένεται να τεθεί ως καταληκτική ημερομηνία το τέλος του Ιουλίου. Οι διαδικασίες, σημειώνουν τα ίδια στελέχη, θα είναι “σφιχτές”, δεδομένου ότι στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι οι υποψήφιοι βουλευτές να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κοινωνία.

Η εικόνα στη Μεσσηνία

Η πιο πάνω διαδικασία αναμένεται να ακολουθηθεί και στη Μεσσηνία. Μάλιστα, στο Νομό το ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής είναι ιδιαίτερα αυξημένο, καθώς το προηγούμενο διάστημα αρκετά πρόσωπα έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα. Χαρακτηριστικό, δε, είναι το γεγονός ότι ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας έχουν δείξει νέα πρόσωπα, τα οποία είναι άφθαρτα και ικανά να σηκώσουν το βάρος της ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης.

Η υποψηφιότητα Γεννηματά στη Μεσσηνία

Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, ωστόσο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για έναν ακόμα λόγο. Με τη συγκρότησή του θα διαφανεί αν και κατά πόσο έχουν βάση οι πληροφορίες που θέλουν την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, να είναι υποψήφια και στο νομό Μεσσηνίας. Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί θέμα συζήτησης στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, ωστόσο, οριστικές αποφάσεις δεν φαίνεται ότι έχουν ληφθεί ακόμα.

Διάβασε και αυτό: Στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε 13 λεπτά θα δημιουργείται μία μονοπρόσωπη εταιρεία από τις 22 Ιουλίου 2018

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η κλήρωση και οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης