ΝΔ και “Παραπολιτικά” απαντούν στον ΣΥΡΙΖΑ

14 Ιουλίου 2018

«Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” η τεχνική εταιρεία Δίοδος η οποία ανήκει στα αδέλφια του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα και Ζανέτ Τσίπρα “πέτυχε” το 2016 τη ρύθμιση ενός δάνειου της, ύψους 243.544 ευρώ, με μηνιαίες δόσεις μόλις 300 ευρώ», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή σημερινό σχετικό δημοσίευμα στα «Παραπολιτικά».

«Ο κ. Τσίπρας που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες, όπως και στις επιχειρήσεις που έχει αφαιμάξει με τους φόρους του, πώς μια εταιρεία που όλως τυχαίως ανήκει στα αδέλφια του, κατόρθωσε να αποπληρώνει ένα δάνειο με μόλις 300 ευρώ το μήνα, όταν μόνον τα μηνιαία τοκοχρεολύσια είναι άνω των 1000 ευρώ», τονίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Αν μπει στον κόπο ο κ. Τσίπρας, ας απαντήσει και σε κάτι ακόμη: Η εταιρεία Δίοδος είναι η ίδια με εκείνη που επιχείρησε το 2012 να λάβει δημόσιο έργο άνω του 1 εκατ. ευρώ από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποβάλλοντας πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα; Θα επανέλθουμε».

Απάντηση των «Παραπολιτικών» 

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ κατ’ εντολή των ημιυπόγειων (σύμφωνα με τον κύριο Καρτερό) του Μαξίμου, αντί απαντήσεων στις αποκαλύψεις της εφημερίδας “Παραπολιτικά” για τη χαριστική ρύθμιση δανείου της τεχνικής εταιρείας της οικογένειας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιλέγει τις γνωστές γκαιμπελικές μεθόδους και απαντά με το γνωστό χυδαίο ύφος, εκτοξεύοντας λάσπη στον ανεμιστήρα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εφημερίδα «Παραπολιτικά» απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Όπως επισημαίνεται στην εφημερίδα: «Για άλλη μια φορά το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη για τις άθλιες συκοφαντίες τους. Μάλιστα φθάνουν στο έσχατο σημείο εκβιασμού και εκφοβισμού της εφημερίδας, προαναγγέλλοντας διώξεις μέσα από την ανακοίνωση του κόμματος, επιβεβαιώνοντας ότι είμαστε διαρκώς στόχος πολιτικής δίωξης από μια καθεστωτική κυβέρνηση που δεν δέχεται καμία φωνή κριτικής».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Λάσπη με παραγγελία Μητσοτάκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απάντηση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στη ΝΔ: “Ενημερώνουμε τον υπάλληλο του κυρίου Μαρινάκη…”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε επίσης