Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Βασίλειο της φαιδρότητας η Περιφερειακή Ενότητα της Μεσσηνίας!

Ξεπερνούν τη γελοιότητα όσα συμβαίνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας. Η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας με επίσημο έγγραφο ζητά από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Διοικητικού να μάθει ποιος τοποθέτησε σύρτη σε πόρτα της κουζίνας του Διοικητηρίου!

Απίθανες καταστάσεις, οι οποίες αγγίζουν τη φαιδρότητα, συμβαίνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Έγγραφο για σύρτη!

Το τελευταίο κρούσμα, το οποίο και αποκαλύπτει το μέγεθος της γελοιότητας όσων συμβαίνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας φέρει την υπογραφή της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη.

Συγκεκριμένα, η κα Αλειφέρη συνέταξε υπηρεσιακό έγγραφο ζητώντας να μάθει ποιος τοποθέτησε σύρτη στην πόρτα που που συνδέει το γραφείο της με την κουζίνα που βρίσκεται σε παρακείμενο χώρο. Το εν λόγω έγγραφο έχει σταλεί στις 26 Ιουλίου, έχει αριθμό πρωτοκόλλου και απευθύνετε στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Μεσσηνίας, Δημήτρη Μουντζούρη.

Το υπηρεσιακό έγγραφο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας:

Για γέλια και για κλάματα

Το πιο πάνω έγγραφο αποτελεί το κερασάκι στην κατρακύλα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, η οποία ξεκίνησε από τη στιγμή που αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κατήγγειλε ότι υπήρξε κοριός παρακολούθησης στο γραφείο της. Έκτοτε, η κα Αλειφέρη, παρότι πολλάκις της έχει ζητηθεί η παραίτησή της, όχι μόνο δεν είχε την πολιτική ευθιξία να αποχωρήσει από τη θέση της, καθώς ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με τον πολιτικό της προϊστάμενο, την παράταξή της και τις αφαιρέθηκε κάθε ουσιαστική αρμοδιότητα, αλλά αναλώνεται σε ζητήματα, τα οποία προκαλούν την κοινή λογική και έχουν μετατρέψει την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στην κυριολεξία, σε τσίρκο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ