Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ και της Επιθεώρησης Εργασίας η λευκή νύχτα

Από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα της Καλαμάτας στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου. Αυτό προκύπτει από σχετική απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα την παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων την επίμαχη ημερομηνία.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας σημειώνεται ότι “από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εγκρίθηκε η παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στην Καλαμάτα από τις 20.00 του Σαββάτου 27 Αυγούστου μέχρι τις 5.00 το πρωί της Κυριακής 28 Αυγούστου 2016”.

Σε επιφυλακή και τα κρατικά όργανα

Σημειώνεται ότι την ίδια μέρα θα βρίσκονται σε επιφυλακή και τα αρμόδια κρατικά όργανα, προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα τόσο σε σχέση με τις φορολογικές υποχρεώσεις των καταστημάτων που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση του δήμου Καλαμάτας όσο και σε σχέση με την τήρηση της νομιμότητας σε σχέση με τους εργαζόμενους των καταστημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με τους χιλιάδες καταναλωτές που θα βρεθούν στο εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας, στους δρόμους θα βρεθούν κλιμάκια τόσο του ΣΔΟΕ όσο και της Επιθεώρησης Εργασίας με στόχο να τηρηθεί η νομιμότητα και να υπάρξει αποφυγή κρουσμάτων τόσο φοροδιαφυγής όσο και παράτυπης απασχόλησης προσωπικού από επιχειρήσεις.

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Καλαμάτα αναμένεται να βρεθεί ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ιδιώτη το τουριστικό Ταϋγέτου για τα επόμενα 50 χρόνια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΤΕΜΕΣ «ψηφίζει» Μεσσηνία: Νέες επενδύσεις στον ξενοδοχειακό τομέα – Δεσμευτικό ενδιαφέρον για τη μαρίνα της Πύλου – Επιμένουν οι πληροφορίες για το αεροδρόμιο Καλαμάτας  

Ένα ακόμη βήμα για τη νέα επένδυση της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. στη Μεσσηνία στην περιοχή της Βελίκας γίνεται τώρα μετά