Την Παρασκευή η παράδοση του περιμετρικού της Καλαμάτας

14 Νοεμβρίου 2016

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να παραδοθεί σε χρήση ο περιμετρικός άξονας της Καλαμάτας. “Ανοιχτό” το ενδεχόμενο να βρεθεί στα εγκαίνια ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Την είδηση ότι την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο περιμετρικός άξονας της Καλαμάτας “έδωσε” ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Ακραίως” (Σκάι). Με αυτόν τον τρόπο μπαίνει τέλος στην παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης του έργου.

Δια χειρός Τσίπρα;

Πάντως, ενώ έγινε γνωστός ο χρόνος παράδοσης του έργου, ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν τα εγκαίνια του οδικού άξονα θα τα κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Η συγκεκριμένη πληροφορία, που κάνει λόγο για παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια, αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί τις επόμενες ώρες οπότε και θα ανακοινωθεί επίσημα το κυβερνητικό κλιμάκιο που θα παραστεί στην τελετή παράδοσης του οδικού άξονα.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διάγγελμα Τσίπρα για το κοινωνικό μέρισμα -Δείτε live

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δικαίωση της πολιτικής του “βλέπει” ο Αντώνης Σαμαρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη – Για «σπουδαία νέα» κάνει λόγο ο δήμαρχος Καλαμάτας

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση εκατοντάδων ιδιοκτησιών στην Κηπούπολη καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, ολοκληρώθηκε η καταχώριση στο Κτηματολόγιο

Δείτε επίσης