Παράταση προθεσμίας για τις 442 θέσεις εργασίας σε δήμους της Μεσσηνίας

/

Παρατάθηκε από τον ΟΑΕΔ η περίοδος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για την πρόσληψή τους σε φορείς του Δημοσίου μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας. Αιτήσεις γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά μέχρι και τη Δευτέρα 6/2/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Για όποιον δεν μπορεί να κάνει αίτηση από το σπίτι του, παρέχεται βοήθεια από τα ΚΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα επιλέξουν μία μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στο σχετικό κατάλογο του Παραρτήματος Ι και μέχρι τρεις επιβλέποντες φορείς. Σημειώνεται ότι για τους δήμους της Μεσσηνίας έχουν προκηρυχθεί 442 θέσεις εργασίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοινώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Ημερίδα στην Καλαμάτα για τα κόκκινα δάνεια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Η ΤΕΡΝΑ τινάζει στον αέρα τους προϋπολογισμούς των δήμων της Μεσσηνίας – Ζητούν περισσότερα χρήματα για «υπερβάλλουσες ποσότητες» σκουπιδιών

Άκρως αποκαλυπτική η σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, με θέμα «την υπερβάλλουσα ποσότητα απορριμμάτων»