Σε αναμμένα κάρβουνα οι αυτοδιοικητικοί της Μεσσηνίας

/

Την Κυριακή ανακοινώνεται το πρώτο κύμα αλλαγών σε δήμους και περιφέρεια με τους νέους προέδρους και τα νέα μέλη των προεδρείων των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων.

Ακολούθως ένας – ένας οι δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης θα ανακοινώνουν τις νέες θέσεις αντιδημάρχων και αντιπεριφερειαρχών, αντίστοιχα, καθώς και των προέδρων των νομικών προσώπων.

Δήμοι της Μεσσηνίας

Αλλαγές στα πρόσωπα που κατέχουν θέσεις ευθύνης στους δήμους της Μεσσηνίας θα έχουμε τις επόμενες ώρες. Οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από τα προεδρεία των δημοτικών συμβουλίων καθώς επίκειται ο ορισμός νέου προέδρου και νέων μελών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων σε όλους τους δήμους της Μεσσηνίας. Οι ανακοινώσεις τόσο για τους προέδρους των δημοτικών συμβουλίων όσο και για τους αντιδημάρχους αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολιτικά και κομματικά μηνύματα.

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η ίδια διαδικασία ισχύει και για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ήδη, ο περιφερειάρχης πρότεινε ως διάδοχο του νυν προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου τον Ηλία Στρατηγάκο, πρόταση η οποία αναμένεται σε λίγες ώρες να γίνει και επίσημη. Ακολούθως, ο κ. Τατούλης θα ανακοινώσει τα ονόματα των νέων θεματικών αντιπεριφερειαρχών. Οι Μεσσήνιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που κατέχουν σήμερα τέτοια θέση είναι ο Περικλής Μαντάς και η Ντίνα Νικολάκου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά στον Ταΰγετο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

26 πυροσβέστες στον Ταΰγετο – Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Αντιδράσεις για τη λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στη Μεσσηνία: Στους δρόμους οι κάτοικοι της Καλλιρρόης – Παρέμβαση του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΚΚΕ

Τη διαμαρτυρία τους για τη λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων, η οποία λειτουργεί στην περιοχή της