Υπογραφές για την εκμίσθωση του παραδοσιακού ξενοδοχείου “Βασιλικόν”

11 Απριλίου 2017

Υπεγράφη από το Δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, τη μισθώτρια και τον εγγυητή, σύμβαση για την εκμίσθωση του δημοτικού κτηρίου – πρώην ξενοδοχείου “Βασιλικόν”, ως ξενοδοχείου παραδοσιακού τύπου, με χρονική διάρκεια μισθώσεως 25 έτη.

Πλειοδότης, κατόπιν διαγωνισμού, για την εκμίσθωση και αξιοποίηση αυτού του δημοτικού ακινήτου, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αριστομένους, Πολυβίου και Σφακτηρίας, αναδείχθηκε η Φρόσω Παπανικολάου, που προσέφερε μηνιαίο μίσθωμα 1.200 ευρώ. Η διάρκεια της μίσθωσης είναι 25 έτη.

Το “Βασιλικόν” αποτελεί τμήμα διωρόφου διατηρητέου κτηρίου, με εμβαδόν (μικτή επιφάνεια εισόδου Α’ ορόφου, μεσοπατώματος, Α’ ορόφου και δώματος) 413,96 τ.μ. εντός οικοπέδου επιφάνειας 292,80 τ.μ.

Εκτιμάται” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας “ότι η λειτουργία του «Βασιλικού» θα αποτελέσει το έναυσμα, ώστε και άλλα παραδοσιακά κτήρια του ευρέος ιστορικού κέντρου να λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία, όπως συμβαίνει στο Ναύπλιο”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ικανοποίηση Νίκα για την κυβερνητική πρωτοβουλία για τα σκουπίδια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην εκπομπή του Π. Χαρίτου “Roads” ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης