“Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” για τα χρέη των Καλαματιανών από τον Μ. Μάκαρη

Ότι διαφωνεί με τη διαδικασία των κατασχέσεων που προτείνει η δημοτική αρχή Καλαμάτας, προκειμένου ο δήμος να εισπράξει τα χρέη φυσικών και νομικών προσώπων, δήλωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας. Ο κ. Μάκαρης αντί κατασχέσεων και δεσμεύσεων περιουσιακών στοιχείων προτείνει τη ρύθμιση των χρεών με βάση τη νέα διάταξη του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία είναι ευνοϊκή για τους οφειλέτες.

Η …πρόταση Μάκαρη, ωστόσο, δεν έχει κανένα νόημα καθώς ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Καλαμάτας, Θανάσης Ηλιόπουλος, έχει, ήδη, ξεκαθαρίσει ότι οι διαδικασίες για την αναγκαστική είσπραξη των χρεών θα ακολουθήσουν την ρύθμιση και θα αφορά όσους δεν ενταχθούν σε αυτή.

Η φωτογραφία

Σημειώνεται ότι στη σχετική ανακοίνωση του κ. Μάκαρη για το σοβαρό θέμα των χρεών προς το δήμο Καλαμάτας ο επικεφαλής της μείζωνος μειοψηφίας ασχολείται με ένα ακόμα σοβαρό ζήτημα, αυτό της φωτογραφίας που δημοσίευσε η τοπική εφημερίδα “Ελευθερία”! Σημειώνει ο κ. Μάκαρης, για το εξίσου …σοβαρό θέμα της φωτογραφίας: “Τέλος για διευκρίνηση και αποφυγή εντυπώσεων, η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην πρώτη σελίδα του φύλλου της 10ης Μαΐου της εφημερίδας «Ελευθερία» και με απεικονίζει σε χειραψία με τον κ, Νίκα, με αναφορά στο θέμα των κατασχέσεων είναι φωτογραφία αρχείου. Προέρχεται από το γραφείο τύπου του Δήμου Καλαμάτας και τραβήχτηκε στις 28/8/2014 κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή μου στο Δημαρχείο ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής για τη νέα δημοτική περίοδο και ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε συμφωνία με τον κ, Νίκα με την αυτοδιοικητική πολιτική του οποίου έχω διαφωνήσει κατ’επανάληψη, δημοσίως και με επιχειρήματα”.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Εμβληματική μεταρρύθμιση, αλλάζει φιλοσοφία το ΕΣΥ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Tο νέο γήπεδο της Ατλέτικο είναι… ναός! (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Όχι» Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων – Αν και εφόσον δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες θα τεθεί θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα

Αρνητικά απάντησε η Δημοτική Αρχή στο ερώτημα του προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, σχετικά με την εξέταση της δυνατότητας προσωρινής πεζοδρόμησης

Δείτε επίσης