Το βάρος στον Πούκι, στην αναμονή ο Γκάμπριελ

30 Ιουλίου 2017

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια του για ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με το βάρος να έχει πέσει στην υπόθεση του επιθετικού και πιο συγκεκριμένα του Τεέμου Πούκι που αποτελεί και τον κύριο στόχο για την θέση αυτήν. Οι συναντήσεις με την πλευρά της Μπρόντμπι είναι προγραμματισμένες για σήμερα Κυριακή έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν τελικά θα μπορέσει να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να πάρει μεταγραφή για το τριφύλλι.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ανοιχτό το ζήτημα της απόκτησης του παίκτη που θα πλαισιώσει τον Νίκλας Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Γκάμπριελ Σίλβα που ανήκει στην Ουντινέζε.

Από το «τριφύλλι» έχουν φτάσει σε μία πρώτη συμφωνία με την πλευρά του παίκτη με τον ίδιο τον Βραζιλιάνο να έχει ξεκάθαρη προτίμηση στο να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα πράσινα. Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός πως το βάρος έχει πέσει στο θέμα του επιθετικού έχει καθυστερήσει λίγο αυτό του Γκάμπριελ Σίλβα και έτσι δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη πρόταση στην πλευρά της Ουντινέζε.

Βεβαίως, πρόκειται για κάτι λογικό καθώς προτεραιότητα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ενισχυθεί η ομάδα στη γραμμή κρούσης και από εκεί και πέρα να φανεί και ποιο θα είναι το διαθέσιμο μπάτζετ για τις υπόλοιπες κινήσεις. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει στα χέρια του πρόταση και από το MLS και πιο συγκεκριμένα από την Κολόμπους.

Πρέπει να σημειωθεί πως η υπόθεση δεν αναμένεται να τραβήξει χρονικά και εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει οριστική κατάληξη προκειμένου να φανεί αν τελικά ο Γκάμπριελ Σίλβα θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό ή όχι.

Πηγή:sdna.gr

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Μεσσηνία ο Γ. Κατρούγκαλος: Επαφές με το βλέμμα στις επόμενες εκλογές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρίβερς μέχρι το 2020 θέλει ο Παναθηναϊκός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης