Και τους έκλεψαν και τους έκαψαν! Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε Μεσσήνη και Τριφυλία

10 Αυγούστου 2017

Τρία άτομα συνελλήφθησαν απο άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, καθώς κατηγορούνται για 4 κλοπές σπιτιών σε σπίτια που βρίσκονται σε κοινότητες των δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας. Το αξιοπερίεργο είναι ότι σε ένα από τα 4 σπίτια που έκλεψαν οι 3 προκάλεσαν και πυρκαγιά προκαλώντας περαιτέρω φθορές.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας σημειώνεται: “Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 4 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται 3 ημεδαποί, 2 30χρονοι και ένας 1 40χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά τον μήνα Απρίλιο του 2016, διέπραξαν 4 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας Μεσσηνίας, ενώ προκάλεσαν και πυρκαγιά σε 1 από τις παραπάνω οικίες που είχαν διαρρήξει, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε αυτή.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -8.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων”.

*φωτογραφία αρχείου

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο 20,5% από 24,2% η ανεργία στην Πελοπόννησο – Στο 20,1% σε ολόκληρη τη Χώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Τροπική” νύχτα στην Καλαμάτα: Σε ποσοστό 85% έφτασε η υγρασία στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε 3 δήμους της Μεσσηνίας: 19 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας στους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/4).

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου – 12 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών

Εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών σε Αρκαδία, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Καλαμάτα και Μεσσήνη: 24 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή σε εκκλησία – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς Ρομά σε Καλαμάτα και Μεσσήνη πραγματοποιήσαν την Παρασκευή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

Δείτε επίσης