Praktiker Καλαμάτας: Κυριακάτικη …κοινωνική δράση στο πάρκο του Αλμυρού

18 Οκτωβρίου 2017

Ως “κοινωνική δράση” χαρακτηρίζεται από το δήμο Καλαμάτας οι εργασίες που θα πραγματοποιήσουν εργαζόμενοι στο Praktiker Καλαμάτας για την αποκατάσταση φθορών στο πάρκο του Αλμυρού, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας σημειώνεται: “Το κατάστημα Καλαμάτας της εταιρίας Praktiker, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που η επιχείρηση αυτή αναλαμβάνει, θα αποκαταστήσει ορισμένες φθορές από το χρόνο στο πάρκο του Αλμυρού, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, από 9.00 έως 13.00, εφόσον ο καιρός το επιτρέψει.

Θα βαφτούν τα τέρματα του γηπέδου ποδοσφαίρου, οι μπασκέτες στο γήπεδο του μπάσκετ, όλοι οι κάδοι απορριμμάτων, η περιμετρική περίφραξη της λίμνης και τα μονόζυγα. Επίσης, θα αντικατασταθούν οι φθαρμένες ξύλινες επιφάνειες στα παγκάκια των επισκεπτών και θα ελαιοχρωματισθούν οι μεταλλικές επιφάνειες αυτών.
Οι υπάλληλοι του Praktiker θα καθαρίσουν δύο βρύσες και θα τις βάψουν με συντηρητικό πέτρας. Επίσης, θα γίνει κλάδεμα δέντρων, εφόσον απαιτείται, κοπή των αγριόχορτων σε συγκεκριμένα σημεία, ενώ μέρος των εργαλείων και μηχανημάτων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν, θα δοθεί ως δωρεά στο Δήμο Καλαμάτας”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιμελητήριο: Πρωτιά της Μεσσηνίας σε επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκας: Είναι εφικτό να έχουμε νέο κλειστό στην Καλαμάτα το φθινόπωρο του 2019

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Απομακρύνεται η σαχαριανή σκόνη – Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία – Εικόνες από την Καλαμάτα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του συστήματος DUST/METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης, με την ονομασία «Minerva Red», που εκδηλώνεται στη

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: «Η Εκκλησία έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά ανοίγματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει εκπτώσεις»

Στην εκπομπή « Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε την Τετάρτη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. O Μητροπολίτης Μεσσηνίας αναφέρθηκε στον νόμο

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης