ΔΣ Καλαμάτας: Έντονη αντίδραση Βεργινάδη στην προπαγάνδα για τους πλειστηριασμούς

/

Την έντονη αντίδραση της Μαρίας Βεργινάδη, μέλους της μείζονος μειοψηφίας και αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, προκάλεσαν οι αναφορές του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Θ. Μπρεδήμα, κατά τη συζήτηση έκδοσης ψηφίσματος σχετικά με τους πλειστηριασμούς στο χθεσινό ΔΣ Καλαμάτας. Η κα Βεργινάδη αντέδρασε στις αιχμές κατά της κυβέρνησης και σε έντονο ύφος σημείωσε τόνισε ότι η πρώτη, λαϊκή κατοικία προστατεύεται από το νόμο Σταθάκη σε αντίθεση, όπως χαρακτηριστικά είπε, με όσα έπραξαν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. “Εσείς παραδώσατε τα σπίτια στους τραπεζίτες” σημείωσε η κα Βεργινάδη απευθυνόμενη στον κ. Μπρεδήμα και ζήτησε να σταματήσει η “σπέκουλα” και η “προπαγάνδα”.

Η αντίδραση της αντιπροέδρου του ΔΣ Καλαμάτας έρχεται σε μια στιγμή που η μείζονα μειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου της Καλαμάτας αποφεύγει να απαντήσει στις πολιτικές προκλήσεις, που δέχεται στο ΔΣ, και δείχνει ότι ακόμα υπάρχει …ζωή στην παράταξη. 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διακοπή νερού σε Καλαμάτα Μεσσήνη και Μάνη από τις 11 το βράδυ της Κυριακής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Επέκταση” της μονοδρόμησης της οδού Ναυαρίνου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανασχηματισμός με εκπλήξεις στο δήμο Πύλου – Νέστορος: Αντιδήμαρχος με σημαντικές αρμοδιότητες ο Ηλίας Κανάκης – Η απόφαση του του Π. Kαρβέλα και οι πρώτες δηλώσεις

Μια μεγάλη έκπληξη εμπεριείχαν οι αποφάσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, σχετικά με τον