Καλαμάτα: Στα χέρια της αστυνομίας 35χρονος με 394 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

31 Ιανουαρίου 2018

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Έλληνα προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας, καθώς σε όχημά του βρέθηκαν συνολικά και 7 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και ένα 1 αεροβόλο πιστόλι.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε οικία του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, βρέθηκαν συνολικά 387 πακέτα τσιγάρων και 7 συσκευασίες λαθραίου καπνού, τα οποία επίσης δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι συσκευασίες λαθραίου καπνού θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Καλαμάτας Χρήστος Μαλαπάνης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Οιχαλίας: Χειροπέδες σε “παππού” για κατοχή 480 γραμμάριων κάνναβης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Aστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία: 12 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/4) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε 3 δήμους της Μεσσηνίας: 19 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας στους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/4).

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου – 12 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν

Δείτε επίσης