Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Ντου» της Επιθεώρησης Εργασίας στην Ένωση Μεσσηνίας για τους απλήρωτους εργαζόμενους

«Φύλλο και φτερό» έκανε η επιθεώρηση εργασίας την Ένωση Μεσσηνίας με αφορμή τους απλήρωτους εργαζόμενους. Εξακολουθούν να ζουν με «φιλοδωρήματα» δεκάδες υπάλληλοι της Ένωσης.

Έλεγχο στα γραφεία της Ένωσης Μεσσηνίας πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα η Επιθεώρηση Εργασίας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αρμόδιοι υπάλληλοι έκαναν καταγραφή των εργαζομένων και έλεγξαν τις συμβάσεις εργασίας τους. Ο συγκεκριμένος έλεγχος αποτελεί αποτέλεσμα των αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων, τα οποία έκαναν λόγο για απλήρωτους εργαζόμενους στην Ένωση. Πλέον, αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι το πόρισμα της Επιθεώρησης και αν σε αυτό θα εντοπιστούν ή θα καταλογιστούν ευθύνες.

Απλήρωτοι εργαζόμενοι

Εν τω μεταξύ οι εργαζόμενοι της Ένωσης εξακολουθούν να ζουν με …φιλοδωρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Αύγουστο τους έχουν καταβληθεί δύο μισθοί και το δώρο των Χριστουγέννων μόνο. Σημειώνεται ότι η Ένωση χρωστά στους υπαλλήλους της μισθοδοσίες πολλών μηνών. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, το χρέος που έχει δημιουργηθεί ξεπερνά τους 20 μισθούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ