Υπεκφυγές και ύβρεις του δημάρχου Μεσσήνης για τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος

8 Φεβρουαρίου 2018

Με προσωπικούς χαρακτηρισμούς ,που αγγίζουν τα όρια των ύβρεων, η απάντηση Τσώνη στις ενστάσεις Αναστασόπουλου για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος. Καμία ουσιαστική αναφορά για την καθυστέρηση της μελέτης και τις αιχμές για …ελεγχόμενες παρεμβάσεις.

Με μια ανακοίνωση η οποία βρίθει προσωπικών χαρακτηρισμών εναντίον του πρώην δημάρχου Μεσσήνης, αλλά δεν απαντά στα ουσιαστικά ζητήματα που τέθηκαν για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος, επέλεξε να απαντήσει ο νυν δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, στη χθεσινή συνέντευξη του Στάθη Αναστασόπουλου.

Οι χαρακτηρισμοί

Ο κ. Τσώνης, σε πνεύμα που δεν συνάδει με αιρετό,  εμμέσως αποκαλεί τον κ. Ανατασόπουλο “μασκαρά” και “γραφικό”, ενώ φτάνει στο σημείο να μιλήσει για την ανάγκη να τον δει “αυτοδιοικητικός ψυχολόγος”!

Καμία απάντηση επί της ουσίας

Ο κ. Τσώνης, πάντως, ενώ στους χαρακτηρισμούς είναι λαλίστατος, δεν βρήκε ούτε μια λέξη ως απάντηση στις ενστάσεις του κ. Αναστασόπουλου για τη μελέτη του έργου. Με την ανακοίνωση του δεν απαντά σε ερωτήματα ουσιαστικά, όπως το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η μελέτη, γιατί έχει καθυστερήσει η δημοσιοποίησή της, γιατί δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για τις όποιες εξελίξεις το Δημοτικό Συμβούλιο και οι κάτοικοι της περιοχής. Πολύ περισσότερο ο κ. Τσώνης αφήνει αναπάντητες τις αιχμές του κ. Ανατασόπουλου για κατευθυνόμενη μελέτη, η οποία σχεδιάζεται με βάση τα “θέλω” ιδιοκτητών οικοπέδων.

Διαβάστε και αυτό: Υπονοούμενα για τον σχεδιασμό του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος

Η ανακοίνωση

Συγκεκριμένα ο κ. Τσώνης αναφέρει στην ανακοίνωσή του σχετικά με το Καλαμάτα – Ριζόμυλος: “Συμπονώ και χαμογελώ για όσα δήλωσε στην συνέντευξή του τον κ. Αναστασόπουλο, αφού έχει τους λόγους του γιατί έχει χάσει την αξία του και την υπεραξία του, στην παράταξή του.

Συνήθως στο Τριώδιο ντυνόμαστε μασκαράδες για να προκαλέσουμε το γέλιο. Στη φετινή αρχή του Τριωδίου, ο κ. Αναστασόπουλος διάλεξε για να προκαλέσει το γέλιο όλων μας να γίνει λεκτικά γραφικός. Αντιλαμβάνομαι την νευρικότητά του, τον πανικό του γιατί ενώ δεν έχει την δυνατότητα πλέον να πείσει τους συνεργάτες του, επιλέγει εμένα και όσο περνάει ο καιρός προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνεται χειρότερος.

Τον αφήνω στην κρίση των συμπολιτών, εμένα πάντως με δυναμώνει.

Το «s» που αναφέρεται για τη χάραξη του δρόμου Ριζόμυλος – Καλαμάτα, είναι τα αρχικά της λέξης «sos». Σε αυτό συντείνει η συνέντευξή του, ένα τεράστιο «SOS» γιατί καταλαβαίνει ότι πλέον δεν τον προτιμάει κανένας.

Δε σχολιάζω τη λογική του, τα γραφόμενά του, την προσωπική του αναφορά σε μένα σχετικά με την υλοποίηση του έργου Ριζόμυλος – Καλαμάτα, γιατί ενώ δέχομαι την κακόβουλη κριτική ίσως θα πρέπει με τα λεγόμενα του αυτά, να ασχοληθεί ειδικός αυτοδιοικητικός ψυχολόγος γιατί εδώ υπάρχει πρόβλημα.

Η θέση μου για το δρόμο είναι σαφής, την έχω καταθέσει, την έχω γράψει, και αν ως υπόθεση εργασίας έχει καθυστερήσει, σίγουρα δεν ευθύνεται ο Τσώνης και το ξέρει καλύτερα από όλους ο κ. Αναστασόπουλος αφού προσφάτως επισκέφθηκε τον γενικό διευθυντή υποδομών κ. Καρνέζη”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτεπάγγελτος συμψηφισμός απαιτήσεων οφειλετών του νόμου Κατσέλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι από το Σάββατο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Βολές σε Κουτσούλη και ΠΑΣΟΚ και από την παράταξη Τατούλη – «Αρχίζουν τα γραμμάτια και εξοφλούνται»

Βολές εναντίον του επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου, την οποία στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουτσούλη, με αφορμή την εκλογή του με

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σφοδρή επίθεση Μάκαρη στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ- «Σε συνεννόηση Πτωχός και Κουτσούλης»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του συνδυασμού που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές και προσωπικά του επικεφαλής του, Δημήτρη Κουτσούλη, εξαπολύει με ανακοίνωσή

Το σχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικού πανεπιστημίου στην Καλαμάτα: Εγκαταστάσεις στο Ανατολικό Κέντρο για 200 φοιτητές – Συνεργασία με κολέγιο των ΗΠΑ και υποσχέσεις για οικονομικά οφέλη [αναλυτικά η πρόταση]

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρόταση της ΤΕΜΕΣ προς τον δήμο Καλαμάτας, σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικής Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και

Δήμος Καλαμάτας: Προχωράει η κατασκευή του αγωγού ύδρευσης – Oλοκληρώθηκαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων οι απαιτούμενες εργασίες μετά τον εντοπισμό ευρημάτων

Επανεκκίνησαν, δίχως προβλήματα, οι εργασίες κατασκευής του νέου αγωγού ύδρευσης Φ800, από τις Πηγές Πηδήματος στην Καλαμάτα, στην περιοχή της Άνθειας. Σύμφωνα

Δείτε επίσης