Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

«Πώς τους ξεγελάσαμε;»: Σκωπτική απάντηση Χαρίτση σε Χατζηδάκη για το ΕΣΠΑ

Με σκωπτική διάθεση απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Χατζηδάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει παραπλανηθεί ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ

Το σχόλιο το γραφείου Τύπου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλ. Χαρίτση: “Ο Κ. Χατζηδάκης ισχυρίστηκε ότι οι υπουργοί παραπλανούν τον πρωθυπουργό. Καλά, τον πρωθυπουργό τον ξεγελούν οι υπουργοί του για το ΕΣΠΑ. Τους Ευρωπαίους όμως, τον Π. Μοσκοβισί που μόλις χθες μας έδωσε συγχαρητήρια, την Κ. Κρέτσου που λέει ότι είμαστε οι καλύτεροι της Ευρώπης, τις υπηρεσίες της Κομισιόν που μας έχουν πρώτους στους πίνακες απορρόφησης για 3 χρόνια, το Eurogroup που στο statement της 15ης Ιουνίου μίλαγε για «exceptional mobilisation of EU Funds by the Greek government», πώς τους ξεγελάσαμε;».

Η αναφορά Χατζηδάκη

Νωρίτερα ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο για παραπλάνηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αυτό που τρέχει είναι μόνο το πρόγραμμα για νέους επιστήμονες ενώ στα άλλα τρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ στις τσέπες των τελικών δικαιούχων, από τους πόρους του ΕΣΠΑ, ύψους 1.350.000.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ