“Άρωμα γυναίκας” στη ΝΔ Μεσσηνίας – Ξεκίνησε η “προεκλογική” περίοδος για τη ΝΟΔΕ

23 Φεβρουαρίου 2018

Ξεκίνησε η …προεκλογική περίοδος εν’ όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Δύο γυναίκες οι πρώτες ενδιαφερόμενες. “Ναυάγησε” η περίπτωση του Σαράντου Μαρινάκη. Στάση αναμονής από άλλους ενδιαφερόμενους. Προβληματισμός στη ΝΔ για το ενδεχόμενο τριγμών με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές. 

Ξεκίνησε η “ώσμωση” των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία εν’ όψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.

Οι δύο γυναίκες

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας ενδιαφέρον για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας έχουν δείξει δύο γυναίκες. Η πρώτη είναι η νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Νατάσα Κυριακοπούλου, η οποία εμφανίζεται να έχει αλλάξει στάση και πλέον δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα. Η δεύτερη ενδιαφερόμενη για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ, όπως σημειώνουν στελέχη της ΝΔ που γνωρίζουν τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, είναι στέλεχος στο οποίο η η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εμπιστευθεί θέση ευθύνης και εκτιμάται ότι διαθέτει τα εσωκομματικά ερείσματα που μπορούν να την οδηγήσουν στην προεδρία της ΝΟΔΕ.

Η περίπτωση του Σ. Μαρινάκη

Σημειώνεται ότι αρχικά για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας είχε ακουστεί το όνομα του δημοτικού συμβούλου Καλαμάτας, Σαράντου Μαρινάκη. Ωστόσο, μεσολάβησε ο ορισμός του σε πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της Καλαμάτας, θέση ασυμβίβαστη με αυτή του προέδρου της ΝΟΔΕ, και έτσι η συγκεκριμένη περίπτωση “ναυάγησε”.

Στάση αναμονής και προβληματισμός 

Για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ενδιαφέρονται και άλλα στελέχη της ΝΔ, τα οποία όμως τηρούν στάση αναμονής. Όπως σημειώνουν ορισμένα εξ’ αυτών δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τελικά θα υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για την ανάδειξη νέων οργάνων του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ. Μάλιστα, Στελέχη της ΝΔ, που έχουν επαφή με τον κεντρικό κομματικό μηχανισμό, σημειώνουν ότι ήδη έχει εκφραστεί προβληματισμός για το πόσο ευνοεί τη ΝΔ τη δεδομένη πολιτική συγκυρία να ανοίξει εσωκομματικά ζητήματα, που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε προστριβές τοπικών στελεχών σε ολόκληρη τη Χώρα, και αναφέρονται σε φωνές που λένε ότι η καλύτερη λύση για τη ΝΔ θα είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες. 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Πίεση” στις τράπεζες για τη ρύθμιση των “πυροδάνειων” – To plan B της κυβέρνησης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οριστικά στην 15η θέση της UEFA η Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Συνέδριο για τη γεωργία στην Καλαμάτα: Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία Σαμαρά – «Πρώτη» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στη Μεσσηνία

Επίτιμος ομιλητής συνεδρίου με θέμα τα αγροτικά ζητήματα, το οποίο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Χορού, ο πρώην Πρωθυπουργός. Κεντρικός εισηγητής ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας – Αιχμές για τα «δια των ενεργειών μου»

Με αφορμή την εισαγωγή στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το

Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: «Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα»

Πλήρη διατήρηση της δικαστικής ύλης για το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, με παράλληλη διατήρηση του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους της χωρικής του αρμοδιότητας, περιλαμβάνει το

Δείτε επίσης