Συνέντευξη του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στην Καλαμάτα για όλους και για όλα

11 Μαρτίου 2018

Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον έχει η συνέντευξη τύπου της Δευτέρας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, καθώς έρχεται λίγες μέρες μετά από την σφοδρή κριτική που δέχθηκε από το μπλοκ Σαμαρά στην Πελοπόννησο. 

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει τη Δευτέρα το πρωί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα και έχει ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι έρχεται σε μια φορτισμένη πολιτικά στιγμή, καθώς πρόσφατα έχει δεχθεί βολές από το μπλοκ Σαμαρά στην Πελοπόννησο με αφορμή το αναπτυξιακό συνέδριο της Πελοποννήσου.

Παράλληλα, η συνέντευξη του κ. Τατούλη παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται να αναφερθεί σε σημαντικά ζητήματα της Πελοποννήσου, τα οποία συζητήθηκαν στο περιθώριο του αναπτυξιακού συνεδρίου. Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζουν και όσα θα σημειώσει ο κ. Τατούλης για ζητήματα που σχετίζονται με την πρόσφατη παρουσία του στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βερολίνου.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακόμη μια φορά αρνήθηκε να χάσει

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ψάχνει υποψήφιους για την αυτοδιοίκηση η Νέα Δημοκρατία στην Πελοπόννησο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Όχι» Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων – Αν και εφόσον δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες θα τεθεί θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα

Αρνητικά απάντησε η Δημοτική Αρχή στο ερώτημα του προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, σχετικά με την εξέταση της δυνατότητας προσωρινής πεζοδρόμησης

Δείτε επίσης