Μήνυμα Λουτσιάνο σε Παναθηναϊκό: Θέλω να με σέβεστε

13 Μαρτίου 2018

Στο παιχνίδι του προηγούμενο Σαββάτου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ο Λουτσιάνο επέστρεψε στη 18άδα του Παναθηναϊκού μετά από έξι μήνες, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του (ρήξη χιαστών). Αν και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο Εβρίτης τεχνικός πέρασε στον Βραζιλιάνο το μήνυμα ότι τον υπολογίζει.

Ο 25χρονος επιθετικός έχει κάποια ζητήματα στο «τριφύλλι», τα οποία έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι είναι ο μόνος από τους ποδοσφαιριστές που δεν πληρώθηκε τη δόση του Οκτωβρίου. Για τον λόγο αυτό, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ντανίλο Σίλβα, είχε συζήτηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ώστε να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα των οφειλών.

Στη συνάντηση, η πλευρά των «πράσινων» τόνισε ότι σύντομα θα μπουν κάποια χρήματα στον λογαριασμό του Λουτσιάνο τα χρήματα. Εκείνος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον σύλλογο, λέγοντας τα εξής: «Δεν έχω πάρει χρήματα από τον Οκτώβριο, επειδή είμαι τραυματίας. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά. Σεβαστείτε με και δώστε μου τα χρήματά».

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λουτσέσκου: Θέλω να μείνω και να παλέψω

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η συγγνώμη του Σαββίδη στην παγκόσμια κοινότητα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης