Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Καλαμάτα

/

Το κατάστημα συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας, στον αριθμό 115 της οδού Αθηνών, στην Καλαμάτα, ξεκίνησε χθες, Τρίτη 10 Απριλίου 2018, τη λειτουργία του. Σήμερα ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων, Θανάση Ηλιόπουλο, επισκέφθηκε το νέο κατάστημα της Εθνικής, όπου συναντήθηκε με το Διευθυντή του κεντρικού καταστήματος Απόστολο Καπετανάκη και άλλα στελέχη της Τράπεζας.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το νέο κατάστημα πρόκειται να καλύψει μεγάλες ανάγκες στη Καλαμάτα και τη δυτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας. Εκτίμησε δε ότι η λειτουργία του καταστήματος της ΕΤΕ αποτελεί αποτέλεσμα της λειτουργίας του Δημαρχείου στη δυτική πλευρά της πόλης, κάτι που έχει επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην οικονομία της περιοχής, καθώς δημιουργούνται νέες εμπορικές επιχειρήσεις και οι αξίες της γης σταθεροποιήθηκαν.


Ο Π. Νίκας υπογράμμισε το γεγονός ότι ο Δήμος Καλαμάτας δεν ξεχνά τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας προς αυτόν, που συνίστατο σε υποστήριξη για την προμήθεια μηχανημάτων αξίας περίπου ενός εκατ. ευρώ. Ο κ. Καπετανάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την επίσκεψη, τις ευχές του και τη συνεργασία. Επεσήμανε δε ότι ήδη έχει τοποθετηθεί ATM στο νέο κατάστημα, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει άλλο ένα εντός του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ηλεκτροκίνητα λεωφορεία για την αστική συγκοινωνία ζητάει από τη ΔΕΗ ο Δήμος Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος στους καλοπληρωμένους διορισμένους αντιπεριφερειάρχες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ρεκόρ διακινηθέντων επιβατών από το εξωτερικό – Θεαματική άνοδος των ιδιωτικών πτήσεων – Αύξηση και στην κίνηση του εσωτερικού [αναλυτικά στοιχεία για το 2022]

Τα στοιχεία που σχετίζονται με την επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτα την τουριστική περίοδο του