Συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης της Ντίνας Νικολάκου με στόχο τον Πέτρο Τατούλη

Οργανωμένη επίθεση κατά Νικολάκου με στόχο την αποδόμηση της πολιτικής της υπόστασης. Έμμεση πίεση, προκειμένου να υποκύψει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στις ορέξεις όσων θέλουν να διοικούν και να αποφασίζουν στην Περιφέρεια.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση οργανωμένου σχεδίου εναντίον της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου από δυνάμεις, πολιτικές και μη, που θέλουν να την αποδομήσουν. Το σχέδιο προβλέπει συντονισμένες προσωπικές και πολιτικές επιθέσεις, από κέντρα και παράκεντρα εξουσίας, προκειμένου η κα Νικολάκου να εμφανισθεί στην κοινή γνώμη, ακόμα και με ψέμματα, ως η πολιτικός που βρίσκεται πίσω από κάθε τι στην Περιφέρεια.

Το αληθινό σχέδιο

Ο παραπάνω σχεδιασμός έχει απώτερο στόχο τον έλεγχο της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη. Τα κέντρα και τα παράκεντρα εξουσίας, που συντονίζουν την προσπάθεια πολιτικής εξόντωσης της κας Νικολάκου, θεωρούν ότι αν “ξεμπερδέψουν” με την αντιπεριφερειάρχη ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να κάνουν κουμάντο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο πραγματικός στόχος, λοιπόν, είναι η εξουσία στην Περιφέρεια και η ικανοποίηση πολιτικών και άλλων συμφερόντων, κάτι που δεν έχει γίνει εφικτό τα χρόνια που η κα Νικολάκου είναι αντιπεριφερειάρχης, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας και στενή συνεργάτης του κ. Τατούλη.

Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει σχεδιαστεί μεθοδικά εδώ και πολλούς μήνες και εξελίσσεται, όχι τυχαία, τώρα, λίγους μήνες πριν τις βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, λίγο καιρό μετά τις καταγγελίες για υποκλοπές στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Σημειώνεται, καθώς έχει σημασία, ότι στην επιχείρηση εξόντωσης της κας Νικολάκου έχουν συνταχθεί εσχάτως και νέες δυνάμεις, οι οποίες συνεργούν στην προσπάθεια αποδόμησης της αντιπεριφερειάρχη. Παλιοί και νέοι συνοδοιπόροι, τους οποίους κατά τα άλλα …χωρίζει άβυσσος, έχουν ενωθεί εναντίον της κας Νικολάκου σε μια μάχη εξουσίας στην Πελοπόννησο, η οποία είναι βέβαιο ότι θα έχει πολλά επεισόδια και πολλές ανατροπές.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλαμάτα – Άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η εκδοχή Αλειφέρη για το χθεσινό επεισόδιο στην Π.Ε. Μεσσηνίας: Για όλα φταίει η “κακιά μάγισσα”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Βολές σε Κουτσούλη και ΠΑΣΟΚ και από την παράταξη Τατούλη – «Αρχίζουν τα γραμμάτια και εξοφλούνται»

Βολές εναντίον του επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου, την οποία στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουτσούλη, με αφορμή την εκλογή του με

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σφοδρή επίθεση Μάκαρη στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ- «Σε συνεννόηση Πτωχός και Κουτσούλης»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του συνδυασμού που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές και προσωπικά του επικεφαλής του, Δημήτρη Κουτσούλη, εξαπολύει με ανακοίνωσή

Απάντηση Πτωχού στους «επικριτές» του: Κάθε μέρα, κάθε ώρα, δουλεύουμε συστηματικά για να κάνουμε πραγματικότητα το σχέδιό μας

Απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η περιφερειακή αρχή δεν έχει σηματοδοτήσει τη δυναμική αλλαγή που υποσχέθηκε, αποτελούν αναφορές του Δημήτρη Πτωχού, σχετικά

Δείτε επίσης